Acnee
Ozonul are un efect bacteriostatic impiedicand multiplicarea bacteriilor la nivel cutanat si in acelasi timp avand si un effect puternic dezinfectant.
-imbunatateste cicatrizarea si regenerarea tisulara
Tratamentul consta in injectii subcutanate cu amestec ozon/oxigen in anumite concentratii si cu o anumita frecventa coroborat cu Autohemoterapia minora.

Herpes Zoster
Este o afectiune virala provocata de virusul Varicelo Zosterian.
Tratamentul cu ozon se aplica subcutanat injectbil de-a lungul terminatiei nervoase si in jurul veziculelor herpetice, virusul aflandu-se sub forma latenta in organism la nivelul radacinii nervoase.

Psoriazis
Este o afectiune a pielii caracterizata de crestere a celulelor acesteia intr-un timp scurt, organismul neavand capacitatea de a integra excesul de celule.
Ozonul este administrat prin Autohemoterapie Majora, potentand semnalul defect din sistemul imunitar care cauzeaza formarea de noi celule ale pielii in cateva zile.

Leziuni ulceroase
Sunt pierderi de tesut care se formeaza atunci cand rana nu se vindeca de la sine.
Apar frecvent in zona picioarelor in special in cazul diabeticilor si in tulburarile circulatorii sangvine.
Ozonul administrat sub forma amestecului oxigen/ozon in sac inchis, este absorbit la nivel tegumentar si ajuta la regenerarea tisulara precum si la cicatrizarea ranilor, inchizandu-le.

Dermatita atopica
Este o afectiune inflamatorie multifactoriala.
Ozonul regleaza mecanismul oxidant/antioxidant si potenteaza efectul inflamator al acesteia.
Este aplicat local subcutanat injectabil, prin sac cu ozon si AHT majora.